Noder

 Jeg har på denne side placeret 2 filer der hurtigt kan downloades og indlæses i programmer som EasyABC eller ABCexplorer.
Man skal først have installeret et af ovennævnte programmer, når det er gjort må man downloade nedennævnte eksempel filer og gemme dem på sin PC (hvis filen ikke downloader automatisk kan det være nødvendig at højre klikke på linket og vælge 'Gem link som'), dernæst starte programmet og åbne filerne derfra.


Danske Folkedanse melodier

Fanø melodier

Skottish

Jeg anvender selv de 2 ovennævnte programmer på min Win10 PC til at redigere ABC filerne der derefter bliver synkroniseret her til siden hvorefter jeg kan hente dem til min iPad. iPad'en er eminent god til at vise noderne til at spille eller øve efter så længe melodierne ikke fylder mere end ca 7 linier med op til 8 takter pr linie, og det kan de fleste spillemandsmelodier jo holdes indenfor.
Melodierne i ovenstående filer er for de flestes vedkommende ABC noder der fandtes i forvejen i andre samlinger, især engelske, hvor jeg har samlet dem, redigeret dem lidt og især tilføjet becifringer. Nogle melodier har jeg selv tastet ind eller konverteret fra MIDI eller XML filer når jeg har haft et behov i forbindelse med stævner o.l. Ikke alle melodierne i ovenstående filer er færdig redigerede fra min side, men jeg arbejder på det løbende og jeg vil også tilføre flere melodier.

SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
ċ

Se
  10. mar. 2019 07.16 Bendix Rødgaard
ċ

Se
  10. mar. 2019 07.16 Bendix Rødgaard
ċ

Se
  10. mar. 2019 07.15 Bendix Rødgaard